Do t/m za tot 04.00 uur | Zo t/m woe tot 01.00 uur

home

 

Over Tof

Aan de Markt te Gouda vindt u Tof, een café restaurant dat zeven dagen per week ter beschikking staat voor al onze gasten. Met het prachtige terras, relaxte lounge- meubilair, gezellige echte heaters en haarden en een waanzinnig uitzicht op het eeuwenoude stadhuis, kunt u even lekker genieten van uw welverdiende rustmoment. Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan ons gezellige café restaurant!

Uitgaan

Bij Tof kunt u van zondag tot en met woensdag terecht voor een heerlijk hapje en drankje tot 01.00 uur. Altijd prima muziek en gezellige medewerkers die u graag van dienst zijn. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we geopend tot 04.00 uur. Op deze dagen wordt ons team vanaf 22.00 uur versterkt met verschillende DJ's en bouwen we tot in de late uurtjes we een geweldig feest. Op deze avonden hanteren wij een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar. Ook dit jaar weer hebben we vele bekende en goede artiesten die ons bijstaan.


Bekijk hier de agenda's van:
Tof en Swing

Eten & Drinken

Ons keukenteam hebben we uit weten te breiden met nieuwe talenten met veel ambitie. We zijn er trots op dat jonge talenten graag bij ons willen werken om onder begeleiding van onze Chefkok verder te groeien in hun vak. De keukenbrigade gaat u ongetwijfeld verwennen en verassen met onze nieuwe gerechten. Deze keer hebben we gekozen voor een traditionele kaart. Eerlijke en pure gerechten die veelal een keurmerk met zich meedragen. Daarnaast hebben we gekozen voor streekproducten. Op de site vindt u onze geheel vernieuwde menukaart.

Natuurlijk hoort er bij een nieuwe menukaart ook een vernieuwde wijnkaart. Samen met onze wijnlever-anciers hebben we vele nieuwe wijnen voor u geselecteerd. Daarnaast zijn we trots op onze nieuwe cocktailkaart en zeer uitgebreide aanbod in rum, whisky, wodka en cognac.

 

Reserveren

Tafel reserveren?

Bel 0182 - 548897
of mail naar reserveren@tofingouda.nl
(tijd en aantal personen vermelden)

 

  • Volg TOF op HorecaGouda.nl Volg TOF op GoudaDinnerCity.nl Volg TOF op Hyves Volg TOF op Facebook Volg TOF op Twitter